Senin, 06 Desember 2021

straf hamilton

De Formule 1 beleeft momenteel één van de roerigste dagen van het seizoen. Ik denk dat ze er op zijn minst naar hadden moeten kijken.


Oh Oh Betty Boop Is Feeling Popeye S Muscle What Will Olive Oyl Say Lol Betty Boop Betty Boop Tattoos Betty Boop Classic

Het is niets ernstigs McLaren mist snelheid in Mexico.

. Kijk in Oostenrijk daar kreeg ik een straf van drie plaatsen voor een enkele gele vlag die ik niet zag. Hamilton behoudt regenboog helm. De Brit krijgt een straf omdat zijn achtervleugel niet in orde is.

Ik vraag me af waarom hij geen straf kreeg. Verstappen en Hamilton raakten op Interlagos met elkaar in gevecht en in één geval leidde dit tot een situatie waarbij beide autos buiten de baan terechtkwamen. De leider in de WK-stand.

Eerder kreeg Hamilton voor hetzelfde vergrijp ook straf in Turkije. En ja dat is sarcasme want het. Red Bull absoluut te snel voor ons Leclerc over motorproblemen Ferrari.

Na een alsmaar durende dag van lang wachten kwamen daar dan. Goed dat ze zich aan het boekje houden aldus Hamilton. Weekend nog niet afgeschreven We bekijken het van weekend tot weekend.

Omdat het toen zijn eerste overtreding betrof ging het om een sanctie van tien plaatsen. Dan beslissen we of we wel of geen straf moeten nemen. Hamiltons straf gaat pas in.

Hamilton straf Brazilië Lewis Hamilton heeft daarom een dikke vette straf gekregen naar afloop van de Grand Prix Brazilië. Wil graag weten wat hier gebeurt VERSTAPPEN KRIJGT GRIDSTRAF VOOR NEGEREN DUBBELE GELE VLAG Mijn enige reactie is dat consistentie de sleutel is. Brian Van Hinthum Zaterdag 13 november 2021 1843.

Zo reageert de wereld op straf Verstappen en diskwalificatie Hamilton. De Nederlander moet 50000 euro aftikken voor het aanraken van de vleugel van Hamilton. Als coureur weten wij precies wat er wel en niet kan.

Hier in Mexico doen we het in elk geval niet. De wedstrijdleiding besloot geen straffen uit te delen voor alle ongelukken in de eerste paar bochten van de race Wolff is het daar niet mee eens. Ik zou de volgende keer hetzelfde doen.

2 days agoMax Verstappen heeft na een tweede en vierde plaats in de eerste vrije trainingen voor de GP van Saudi-Arabië tijdens de derde training de snelste rondetijd gerealiseerd. Op de beelden is ook duidelijk te zien dat hij niet naar rechts en dus richting Hamilton stuurt. Bij Mercedes had men verwacht dat Verstappen hiervoor een straf zou krijgen maar de stewards lieten het -.

Wolff hoopte stiekem op een straf.


Pin On Formula 1


Verstappen En Horner Na Gridstraf Het Was Een Race Incident In 2021 Red Bull Racing Racen Stelten


Palle Steen Christensen Scenographer Crime And Punishment Scenic Design Theatre Set Stage Design


Miss Arianna Russische Puppen Tattoo Puppen Tattoo Globus Tattoos


Formula 1 F1 Globoesporte Com Indy Cars Formula One Indy Car Racing


Formula 1 The Official F1 Website Gallery Japanese Grand Prix Lewis Hamilton Suzuka


Pin By Blossom Cherry On Sebastian Vettel Ferrari F1 Formula 1 Ferrari


Pin Di Marilyn Su Lewis Hamilton


Palle Steen Christensen Scenograf Forbrydelse Og Straf Sjukhus


Sebastian Vettel Of Germany And Ferrari Walks In The Pitlane During Sebastian Ferrari F1 Drivers


New Girls Medical Id Bracelets And Necklaces Medical Bracelet Medical Id Bracelets Medical Alert Jewelry


Stefano Domenicali Fernando Alonso And Kimi Raikkonen With The Ferrari F14t Ferrari Italian Cars Formula 1


Pin Op Max Verstappen


Pin On Formula 1


Badass Breakfast Bars The Extra Virgin Kitchen Breakfast Bars Breakfast Food


Pin On Sports


Pagina Niet Gevonden Formule1 Nl Japanese Grand Prix Red Bull Racing Japanese


Yahoo Audi Audi Motorsport Audi A5


Genial Und Unschlagbar Jetzt Wackelt Schumis Rekord Formel 1 Weltmeister Unschlagbar

Tidak ada komentar:

Posting Komentar